Nail Academy Valentina Vladimirova

ПРОФЕСИОНАЛНИ
ОБУЧЕНИЯ

Добре Дошли!!

Искате да станете професионален маникюрист? Поставете началото на кариерата си като маникюрист чрез професионалните курсове в NAIL ACADEMY VALENTINA VLADIMIROVA. При нас ще получите обучение на изключително високо ниво, с индивидуален подход към всеки курсист, в приятна и спокойна обстановка. След провеждането на обучението ще придобиете не само професионални знания и практически опит, но и увереност в новата си професия като маникюрист-педикюрист. Групите се състоят до 4  души и след завършване на курса получавате сертификат и държавно удостоверение от МОН, което ви позволява да работите не само в БЪЛГАРИЯ, НО И ВЪВ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ.

ПРЕПОДАВАТЕЛ В NAIL ACADEMY VALENTINA VLADIMIROVA 

Валентина Владимирова е дългогодишен сертифициран преподавател по Маникюр, Педикюр, Ноктопластика с гел и Ноктопластика с Акрил. Тя навлиза  в света на маникюра като маникюрист преди повече от 15 години записвайки курс в ОPI център, където е обучена по Американска програма. Започва активно да трупа опит и знания в професията като успешно завършва множество обучения. Притежава Свидетелство 2-ра степен за професионална квалификация.

АКТУАЛНИ КУРСОВЕ И ОБУЧЕНИЯ


Ускорени курсове

Цени от 850лв

Продължителност
1 седмица

Обучението  се провежда
от понеделник до петък от 9:00ч до 13:00ч

Документи
1) Сертификати от академията за всеки завършен модул

2) Държавна диплома от МОН – Удостоверение за професионална квалификация по
професия „Маникюрист – педикюрист“

Майсторски курсове

Цени от 1450лв

Продължителност
3 седмици

Обучението  се провежда
от понеделник до петък от 9:00ч до 13:00ч

Документи
1) Сертификати от академията за всеки завършен модул

2) Държавна диплома от МОН – Удостоверение за професионална квалификация по
професия „Маникюрист – педикюрист“

ОТЗИВИ


★★★★★

Страхотен професионалист и много усмихната жена! Голямо старание и отдаденост! Красивият салон предразполага за хубава атмосфера! Благодаря за всичко!

Зорница Петкова

★★★★★

Една от най-добрите услуги, които съм получавал в София!
Самият салон е невероятно чист, свеж и светъл. Това определено е моят нов салон и ще се върна отново!

Лейла Смит

★★★★★

Валентина ме посрещна толкова топло. Тя е както добър професионалист и преподавател, така и мила и нежна със своите клиенти и курсисти. Препоръчвам с две ръце!

Натали Маринова

★★★★★

Изключителен професионалист, напълно отдадена на работата си. Подхожда към всеки с много внимание и любов. Препоръчвам я на всички които искат да се развиват в професията! Смело момичета, учете, защото има тънкости на занаята и е хубаво да ги знаете.

Евгения Йорданова

★★★★★

Курса по ноктопластика карах в Школата на Валя. Прекрасна е, не само като човек но и като преподавател. Курсовете минават неусетно и в много приятна атмосфера. Валя е изключителен професионалист. Обръща внимание на детайлите и не пропуска дори най – малките уточнения.

Ваня Димитрова

★★★★★

Искам да изкажа огромни благодарности за основата, която ми даде Валентина. На този етап от развитието ми разбрах колко е важно да имаш добра основа и най-добрия преподавател. Надявам се някой ден пак да се видим!

Юлия Делева

Академия за професионални обучения и курсове в сферата на красотата.


nailacademyvv@gmail.com

+359887476123

ул. Макгахан
бл. 55б, вх. А
ж.к. Хаджи Димитър
София, 1510
България

понеделник
10:00 – 19:00
вторник
10:00 – 19:00
сряда
10:00 – 19:00
четвъртък
10:00 – 19:00
петък
10:00 – 19:00
събота
10:00 – 19:00
неделя
Затворено